stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Tuesday, April 05, 2011

kurung pahang+bunga merah jambu

assalamualaikum semua :) update lagi post, haha. boring tak baca ? haha, kompem takkan ? sebab korang mesti nak tahu isi kandungan blog aku nie kan kan ? (perasan) 

update pasal hang out with bonda and kak ngah. 
ke alam sentral,shah alam. 

tujuan keluar hari ini sebab aku tension dengan temu janji yang last minit.
the end lah, malas fikir dah ! seterusnya aku buat benda yang lagi penting untuk diri aku sendiri,
aku pergi tempat pratikal aku, yang aku pernah menghantar borang pratikal dalam sebulan yang lepas mungkin. disebab aku sangat-sangat risau petang pukul 2:30PM aku terus gerak ke shah alam. niat untuk tengok tempat pratikal aku nie da lame, start cuti semester lagi. 

tapi alhamdulillah, time aku dah sampai setia alam, iaitu ingin pulang ke rumah aku terus dapat panggilan dari abang tempat pratikal aku itu, iaitu abang amir, terima kasih abang amir sebab call saya dan kompem kan. terharu dan teruja, selesai sudah tempat pratikal aku, akhir untuk pengetahuannya, aku waiting surat maklumat balas dari abang amir ke kolej komuniti sabak bernam.

hope semua akan berjalan dengan lancar, terima kasih kepada pihak yang berhak dalam pratikal aku ini, kepada mak saya, terima kasih support anak mu ini. *pulut kuning ok mak*

selesai acara LI LI ini, terus pergi seksyen2. macam biasalah. ABC SPECIAL lah, hehe. ngidam sejak aku demam campak kot. akhirnya dapat juga. terima kasih emak ku ! 
lepas melahap ABC SPECIAL nie, terus ke alam sentral shah alam. beli kain-kain. haha, then aku ada usha satu baju, teramat lah mengode diri aku untuk KATA BELI LAH AKU. wow. aura sungguh baju itu. jadi aku tunggu mak aku beli kain dalam NAGOYA uh, aku pun godek-godek lah mata aku nie dekat depan NAGOYA. woot woot. cantik nyaaaaa. selama setengah jam aku memilik baju uh. dan akhirnyaaa, mak aku belanja aku ! hehe, terima kasih mak. hehe ! tak mahal pun, 69.00 je ! diskaun kan kan.

ini lah baju kurung pahang, :) sweet kan baju ini. tergode diri ku !
-
-
-
-
-




p/s: esok abang kandung aku pulang dari india. wahh ! :) sari mari. haha

No comments: