stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Tuesday, April 05, 2011

new box astro

assalamualaikum, hai hai kawan-kawan :) hari ini aku serabut sangat, tapi untuk hilangkan serabut ! tengok benda baru dekat dalam rumah nie. aku terus jadi hilang arah, snap-snap ! aku sihat kot hari ini. cuma macam sakit mental kot. ayoyo ! takmoh takmoh, dosa cakap diri sendiri macam uh. okok. jom tengok benda yang baru dalam rumah aku ini.

ini lah BOX ASTRO dan piring ASTRO baru. aku pun tak tahu kenapa ditukarkan yang lama jadi yang baru ? huhu, astro tengah kaya kot ! tu yang ditukarkan yang NEW, waaaah ! nampak kilat je, black smart. tunggulah esok je. kompem sudah berabuk. haha, rumah aku nie banyak abok, kalau boleh setiap hari kene lap semua benda dalam rumah nie, tapi masing-masing SUPERLAZY ! haha, ops. sama lah aku. haha,








astro call semalam, then beri tahu yang hari ini mahu pasang piring baru and boz baru. jadi parents aku pun stay jerla dirumah untuk menunggu kedatangan orang astro yang memasang ini. dalam pukul 11:00AM kot. tidak pasti. alhamdulillah semua sudah selesai. semua baru, hehe ! tv plasma aku sudah ade kawan baru, wahh. mesti dieorang tengah kenal-kenal (gila) hehe !

No comments: