stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Friday, April 22, 2011

pertandingan sahibba : SKS2A


assalamualaikum kawan-kawan semua. senyum jumaat !

update 1post lagi ! sorry, update tak ikot tarikh dan hari ini aku nak cerita pasal pertandingan sahibba iaitu PROGRAM untuk kelas sks2A. yang sepatutnya aktiviti ini dilaksanakan pada 15APRIL. tapi disebabkan lect.perbangunan diri kami ini ade KURSUS. jadi kami semua ditundakan. dan 22APRIL telah dilaksanakan aktiviti ini. alhamdulillah semua jalan dengan lancar, 

ada sedikit gambar, boleh usha okey  !apa-apapun, aku wish TAHNIAH kepada pemenang-pemenang SAHIBBA, 
  • siti nazirah
  • muhammad shafiq
  • norfahanim
  • nur edayu. muhammad izzuddin & gan chin aun















kelas hari ini FULL, sampai ke petang. memang SUPER PENAT ! arghhhhhh. sabar jerla kan. dipetang hari startnya kelas iaitu pada 2:30PM, kelas ganti oleh PUAN AZEMA,  kelas ini selama 2jam. kelas rangkaian. tengoklah apa yang kami buat hari ini. inilah amali kami, senang lah juga. tapi ! urm, kelas petangkan, aku pun ngntok jerla. heeeee, curi-curi tidur kejap. ahaks. ade satu video yang aku sempat rakam. suasana kelas sks2a. !



2 comments:

Muhammad Faris bin Yahya said...

gambo awokk tade pon??

Azila Aini said...

muke awokk bukan tak ada, cuma da dibako ! haha, joke !