stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Sunday, April 24, 2011

sungai udang,klang : tengok adik anis berbahasa arab


assalamualaikum. 
waaah ! rasa da macam gila RECORD pulak aku nie kan kan, dalam keadaan MOOD SEIMBANG,
bolehlah record-record nie, tapi kalau MOOD dah macam cipan terselin gigi.
memang TAK lah, hihi.

hari ini program aku dengan kakak aku adalah pergi FOLLOW adik kami yang 
kami anggap dia adik kami lah, sebab aku dan family jaga dia dari kecik dan dia pun panggil parents aku abah dan mak. jadi aku pun tak ada adik. so, dia lah adik aku. hihi

gambar dibawah. saksikan okey ! malas update banyak-banyak. hihi. sorry ! 
nak balik rumah sewa pun malas gila nie. tak pack-ing pape pun, nampak sangat PEMALAS kan ?
hihi, aku kalau da malas, semua TAK jadi apa-apalah. mungkin gerak malam kot.
sebab aku tengah dalam mood MALAS. semua kena faham oke.











p/s: sorry kalau dalam video nie ade terjawa sikit ! hihi, saya bangga jadi anak JAWA.

8 comments:

joyahLisa said...

zila record pakai dslr eh?
clear la vids tuh
:)

Azila Aini said...

eh, takla ! DSLR zila mana ade video. zila pakai hp E72 jer :)

joyahLisa said...

siyes clear dik...
hebat ah E72 ni
:)

Azila Aini said...

haha, kadang-kadang je HEBAT E72 nie. kadang-kadang E72 nie gilp o

Anak Orang said...

first time dgr sore cik zila..
comeyhhh laaa ..huhuh ;)

Azila Aini said...

haha, comel ? peh ! suara anak orang jawa pulak. haha, bwt thnks

Maysara said...

Akak! Rumah mai dah dekat dgn sekolah agama tuh ;D

Azila Aini said...

yeke ? mana lah akak tahu ! kalau akak tahu kan, akak jerit nama maysara. haha