stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Thursday, May 19, 2011

dapat keluar :) yeeey !

assalamualaikum, pembuka cerita cik zila pada hari ini. hihi, gempak tak ? haissh ! tiba-tiba sahaja tanya gempak ke tak post aku nie, belum baca sampai habis pulak kan kan ? huh ! "mengeluk kejap" macam biasalah kan, orang nak hot, macam nie lah cara nak post kat blog dia. macam aku lah. aku kan TAK HOT. wekkk ! anda hot ? (yeeey, tepuk tangan semua orang) 

beng beng, lari tajuk pulak. saje aku nie kan. nak usik orang sahaja, [amalan mulia, budi bahasa kita] peribahasa songsang aku bila aku sudah gila. haha, are you crazy friend ? no ? haisssh ! blaaaaah, teruskan ! hari ini aku nak cerita lah sedikit tentang hari ini, apa apa ? waah. macam best jer bunyi ! lihat entry diatas, DAPAT KELUR,:) YEEEY! lebih kuranglah ceritanya kannn. hihi. hari ini aku keluar dari pagi sampai tengah malam nie. tengah malam ke ? taklah ! pukul 10.45pm aku sudah terguling dekat pintu rumah aku nie. (menipu lagi) hihi, gurauan semata-mata. haisssh !

ex-mananger watson's aku a.k.a kakak angkat aku lah, senang nak ceritakannya ! serta staff dia,  mengajak aku join dia gie TNB KLANG, depan sekolah tinggi klang uh. whateverlah kalau tak tahu ! lalalala ^_^ then aku pun tengah membosan duduk dekat dalam bilik ini aje. jadi aku tanya mak aku, die kata BOLEH. aku pun ! YEEEEY, dapat keluar jejalan :) if pun bukan teman kekasih hati. but kekasih hati still in myheart. ecceh, poyo lah aku nie, macam aku aje ade boyfriend. macam baru dapat kasih sayang pulak. haisssh ! "plek aku tengok ko zila, kemain poyo" haha. 

selepas selesai di TNB klang, pergi makan pulak di KLANG PARADE, kak sue belanja aku hari ini. waah ! "kak sue, terima kasih belanja zila makan"  makan-makan sedah selesai, terus round-round satu klang parade,  selesai round klang parade and sudah melawat watson's klang parade. now rancang tiga otak. terus ke jusco bukit tinggi pulak. jejalan sana pulak, round-round watson's jusco bukit tinggi pulak. sambil makan lagi, huhu ! round-round tengok harga kasut. hihi, next month i come. huhu !

habis TIGA orang ini kepenatan ! waktu untuk pulang. jam sudah menunjukkan pukul ? 5.30pm, terus pulang ke pekan kapar. dalam kereta semua sudah kelemahan, mata semua sudah layu. hahaha! sampai rumah pukul7.00pm, lambat gila sampai. sebab jalan SUPERJAM ! lalalala.

" apa-apa pun hari ini seronok keluar dengan KAK SUE & AM !, gelak sampai sedu "











-
-
-
-

" siap-siap untuk malam pulak, keluar dengan abang, kakak-kakak, kawan abang serta anaknya "


pergi main bowling pulak di klang parade. sudah DUA KALI aku jejak kaki kat klang parade pada hari ini sahaja. fuyooo. dasyat ! cerita tak banyak dimalam hari, but penat. satu hari sakan jejalan. hihi. gambar sahaja yang dapat ditunjuk disini. sekiaaan


















p/s: merindui kekasih hatiku, harap kekasih hati dalam keadaan baik-baik sahaja.