stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Monday, May 02, 2011

jusco bukit raja with sibling

assalamualaikum


update lagi ! tapi cerita semalam punya oke. iaitu 1mei2011, semalam balik tak ada mood dan penat !
jadi aku tak sempat nak update post ini, jadi sekarang mood macam sudah okey sidikit. jadi
aku nak update sedikit apa yang aku buat 1mei2011.

siang semalam aku cuma pergi kenduri dekat sungai besar. lepas itu, balik dari kenduri singgah
mcd kuala selangor, with sister eryn. sebab kami berdua jer yang pergi kenduri itu.
selesai kekeyangan perut kami, kami gerak balik. DRVE THRU jer au kat mcd uh. huhu

malam hari pulak, abang aku ajak pergi JUSCO BUKIT RAJA, shopping dia dan tengok wayang.
aku layan jerla. and hihi, dapat sehelai baju :) suke ! baju idaman aku, memang nak cari T-SHT yang ade camare kat corak depan baju uh. daaaan akhirnya dapat ! namapk NICE gila. suke suke suke !

lepas shopping uh, terus pergi kaunter tiket wayang ! jeng jeng, kami memilih cerita "SERU"
bedal jerlaaa, sebab tak tengok sinopsis or iklan kat tv pun. jadi macam bler la sikitkan.
yang aku tahu cerita uh macam MENEYERAMKAN. 
beli empat tiket, start cerita 10.40PM. jadi ada masa 1jam. kami jalan-jalan FULL kan perutlah
macam biasa. perut mesti diisikan, jadi kami memilih medan KFC untuk isikan perut.
disebabkan banyak kedai makan dalam jusco nie sudah CLOSE. jadi kfc pun OKEYlah.
mcd da boring, jadi bedallah kfc pulak. hihi

itu sahaja cerita aku pada hari semalam. hari ini punya cerita akan update malam nanti.
sebok kemas rumah, sebab 7MEI nak kenduri kan. byee!




No comments: