stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Saturday, May 14, 2011

photoshoot part 2 - taman bukit jalil (08042011)

assalamualaikum kawan-kawan ku semuaaaa.
waah, sudah berapa jam aku tak update kan kan, jadual makin hari makin mendukacitakan.
biasalah, cik zila nie menteri pari-pari. jadi keje aku nie terbang and hilang-hilang jerla. kejap-kejap ada dekat sana kang ada kat atas, fuyoooo (sah tipu) ok lalalala.

cik zila nak update pasal photoshoot kali kedua cik zila hari tu punya. iaitu 8MEI2011.
berlokasi di TAMAN BUKIT JALIL
baru nak tergetik-getik update sekarangkan ? apelah aku nie. huhu ! ada masalah sikit, jadi update post ini lambat lah sikit, mesti ramai yang nak saksikan kan kan ? eceh eceh ! saya tahu tuuu.

bertema: arabic make over & photoshoot
talent: cik zila
mua: kak azura
photog: akim danial



No comments: