stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Sunday, May 01, 2011

rantai ku :( sorry bonda ! 1MEI



assalamualaikum. nak cerita pagi-pagi nie ! sedih tambah kecewa.
kenapa ! tengok gambar atas tu ! rantai yang mak aku kasi tahun lepas sudah PUTUS !
time aku mandi tadi, dia putus. sedih weeeh ! tak senang duduk nie.
tu yang terus update nie. sebab aku TELAH BERSALAH dalam HAL sedemikian.

nie yang malas nak update panjang-panjang nie ! e'eeeeee
kenapa lah hari nie benda yang aku sayang putus ! terpakse aku pakai RANTAI yang mak aku
kasi time TINGKATAN4, lama tak ? rantai tu masih kilat tahuuu !
aku sayang dua-dua rantai nie :( macam mana nak pulihkan. duit sendiri tak cukup.
hmmm. SADIS 1MEI ! pagi-pagi dah dapat musibah. SABAR !

rantai yang putus 

rantai FIRST mak aku belikan time ting.4


jadi aku pakai lah yang rantai tingkatan4 tu balik. hmm ! tapi masih sedih dengan rantai yang lama.
nak betulkan juga ONE DAY. insyallah. 

"MAK, ADIK MINTAK MAAF SEBAB TERPUTUS"

No comments: