stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Saturday, June 04, 2011

alone ['-.-]

assalamualaikum, selamat hari sabtu !


ALONEEEE ~
urm, tak ada benda nak share sangat, just im very alonee. aku sudah merasakan duduk dalam "tempurung" tiba-tiba. apalah aku nie kan, sebab aku rasa alone gila-gila weeh. tak ada benda aku nak buat dah, tidur pun tak cukup semalaman, bagun awal tahap babun. bagun-bagun dengan tak ada perasaan. tidur dalam 2jam aje kot. bagun pun tak macam selalu, selalu aku berat je mata nak bukak, badan pun malas je nak angkat, tapi tadi semua lain. kenapa ek ? mungkin sudah menunjukkan diri ini ALONE sesangat ? entalah.

cerita macam suram tak ? huh, tak adalah suram mana kan, chill* setiap apa yang belaku mungkin ade hikmahnya. kan kan ? apa-apa pun ! hari ini first day aku tanpa facebook. facebook aku masih dalam KOMA, jadi aku kasi relax dulu, jadi sesiapa yang mencari dekat facebook uh. bukan aku DELETE korang ok. aku DEACTIVATE facebook aku sahaja, janganlah sedih bila aku tidak 'LIKE' status korang, aku masih ada, aku deactivate sahaja, kang aku sudah pulih dan sudah sedia ingin berfacebook. aku AKTIF kan kembalilah. 


aku deactivate pun sebab aku rasa nak deactivate, macam facebook nie tempat luahkan perasaan aku pulak, kang ada orang tak suka pulak, rimas lah. or whatever. jadi aku deactivate sahajalah facebook aku ini untuk sementara, mungkinlah sementara dan mungkin tak aktif terus. tapi aku rasa boring pulak if aku tak online nie. sebab facebook sahajalah aku dapat jumpa kawan-kawan semua, kan kan ? wahh ! bunyi sedih pulak. apakan daya, facebook aku pun sudah deactivate kan..

mungkin ada yang rasa aman bila FACEBOOK CIK AURA tidak muncul lagi, ada yang buat kenduri untuk facebook aku tak ? kalau ada bagitahulah, aku nak cakap 'terima kasih' sebab buatkan kenduri kesyukuran kepada facebook aku nie. bangga kan siapa yang buat kenduri untuk facebook aku nie. aku doakan orang-orang sebegini akan selamat dan dimaafkan di akhirat sana. 

tengah jinak-jinakkan diri untuk duduk dalam tempurung. tapi aku nak duduk dalam gua, besar sikit. tumpurung macam kecik bagi aku. (macamlah besar sangat) alahai, aku nak duduk tempurung @ gua kenalah tinggalkan handphone, camre, leptop aku nie. tapi iPad aku bawaklah. "bakal ada" insyallah !



p/s: bulan merah sudah datang, selesa sedikit perut aku ini. bedal coke 3tin dalam 1malam. thanks coke. amat aku harganya. 

6 comments:

Иʋяʋ˩ Ǫʋяαттʋ˩ ΔιИι =Ɖ said...

Loowr , nape deactive ? bosan lah xdpt tgk status-status dye dah .... ;(

Azila Aini said...

urm, nak buat macam mana. kena masuk WAD dulu lah facebook cik aura nie ! kalau semua sudah ok, akan aktf blek ok.

Иʋяʋ˩ Ǫʋяαттʋ˩ ΔιИι =Ɖ said...

owh .. :( xpelah kalau mcm tu ... jgn lelama , nty sunyi ... hope get well soon =)

Azila Aini said...

insyallah aini :) thnks still ingin b'kawan dengan cik aura nie. huhu

~Only Sweet93~ said...

waa...rase khilangan lorh fb cik aura dah xde....:( huwaa...!!

Azila Aini said...

jangan sedih ok. cik aura sentiasa ada diblog :) *chill