stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Wednesday, June 15, 2011

buku laporan "practical" saya


assalamualaikum
hello hai follower semua, hari ini aku nak cerita pasal buku laporan latihan industri aku nie. biasalah ! nak batak sikit haha, bukan bataklah beb. nak kongsi sesama, mana tahu yang baca entry aku nie baru lepas pratical or sudah alami apa yang aku akan alami bulan julai ini. 

best korang ada cerita best kan bila pratical. mula masuk, seminggu kat situ dan akhir kerja. wah ! mesti banyak kenangan kan, apa-apa pun ! aku nak kongsi cerita aku nie, yela pertama kali aku nak pratical kan. peeh rasa aku nie OVER aje kan, eceh eceh ! mesti korang cakap aku macam tu kan kan ? tak salahkan kalau kita ingin kongsi cerita nie. tak dose kan kan ? apalaaaa

tadi kemas rak buku, then ternampak buku laporan nie, usha dan terus mengusah. termenung kejap ! macam manalah nanti aku kat tempat pratical nie. seram sejuk dibuatnyaa ! first time nak kerja kedai komputer kan. first job aku pun dulu watsons. jauh bezeeeee nye kot ! redho sahaja, insyalah aku akan buat yang terbaik, (amin)




2 comments:

Faez Rusni said...

praktikal as ap ea..?

Rtp Farra Arisha said...

be smart always and wishing u the best all the time :)