stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Saturday, June 04, 2011

FB : deactivate

assalamualaikum, 


mintak maaf kepada mana-mana pihak, facebook cik aura sudah DEACTIVATE. jadi facebook cik aura itu tiada sudah di list friends korang. kenapa saya deactivate facebook saya. mungkin saya ada hal peribadi saya. sorry saya tak dapat nak cerita apa dah jadi dengan facebook saya ini. jadi sesiapa yang rindu cik zila a.k.a cik aura. boleh CHAT BOX kat blog ini ok.

saya akan hilangkan padangan saya untuk sesiapa sahaja. terima kasih sudi jadi FRIENDS CIK AURA difacebook ini. sangat-sangat dihargai. kalau saya sudah sedia berfacebook kembali, saya akan AKTIF kan kembali facebook saya ini ok.

byee.

No comments: