stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Tuesday, June 07, 2011

gift by honeybeck

06JUNE2011, 

sangat sweet memory with him, loveyouhoneybeck ! wahh, new nama lah sayang, nak sangat panggil you beck kan kan ? so now i call you honeybeck. kenapa aku panggil dia honeybeck ? sebab adalah ! kalau sesiapa tahu, comment-commentlah kat post nie. boleh share share kan kan ? hihihi,  hari ini cukup 2hari setengah aku deactivate facebook. apakan daya ! tahap ujian aku tidak boleh lama kalau tak online, hahaha ! statement cik aura nak gempak aje ! haissssh,

kembali pada entry aku hari ini, "GIFT BY HONEYBECK" agagagagaga ! sweet jer kan bunyi diaa. teruja pulak bila dapat gift dari orang tersayang kan kan ! thanks honeybeck (: *muaaah, hug ! merajuk-merajuk dapat gift. so sweet honeybeck ! nie yang dihargai nie.  (jangan jeles au au) 

mesti semua nak tahu cik aura dapat gift apa kan kan kan ? jeng jeng, 






p/s; cantik jam (: tapi bb kena tebuk lubang jam nie dulu sebab lubang sedia ada tak cukup. haha ! tangan ku kecil.

4 comments:

HAFIZ...>HOPE N TRTUH said...

beckham..^^..kn3??

Diyana Ariffin said...

untunglah ade org nk bg hadiah, jealous tahu :') haha jokejoke, beck = beckham kah? :D

Azila Aini said...

hafiz; yes right ! hahaha

Azila Aini said...

adek dyana; ahaks, jangan begitu ! nanti akak kasi hadiah ok. asyik tak sempat je nak kasi hadiah bufdy adek ari tu ! wait ok.

yup adek, abang kamu sudah tukar nama sekarang. encik beck a.k.a backham. hahaha ( perasan abang kamu nie )