stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Tuesday, June 14, 2011

jogging at tasik shah alam

assalamualaikum


pagi-pagi aku sudah bagun ! dengan niat ingin jogging bersama kawan aku iaitu nor azriena. dia adalah kawan sekolah menengah aku dulu, kami tengah cuti semester dan akan ke pratical bersama di shah alam. jadi sambil-sambil jogging aku terangkan sedikit tentang kedai yang aku dengan die ingin pratical uh. alhamdulillah aku dapat terangkan dan aku tunjukkan kedai tempat pratical kami !

jadi start jogging pada pukul 9am. hihi! matahari da naik atas kple aku da. haha, biasalah kan, janji melayuuu. ahaks, lagipon aku kan lambat ! hihi, apa-apa untuk cik rienaaa ! planning first kite untuk jogging bersama sudah tertunai, next planning ? hihi ! ada sesiapa nak join ? ahaks,

habis jogging dan shoot ! terus pergi PKNS shah alam. usik kawan kiteorang, iaitu nurazlina. saja nak usik-usik ganas dengan die, call dia, kiteorang kat pkns. then cik nina nie pon turun. amek kiteorang tunjuk ofis die, daaan, die belanja MCD. wow, terima kasih cik nina, nanti belanja lagi au ! aku suke tuuu







terima kasih kepada Bro Dann sebab tolong shootkan gambar aku dan riena. sebab die kesian tengok aku set time tertonggek-tonggek. hahahaha ! tu yang dia tolong snap kan gambar kami berdua. abang uh datang nak jogging, tiba-tiba kena snap gambar aku dengan riena. thanks Bro Dann !


kawan kiteorang yang kiteorang usik time dia tengah kerja. thank nurazlina sebab layan kiteorang, sanggup tinggalkan kerja demi kiteorang, if pun singkat perjumpaan kita, but itu semua kenangan. ada time lagi, kite meet lagi ok. love you nina !

No comments: