stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Wednesday, June 08, 2011

teori akhir dan tamat semester(2)

assalamualaikum, alhamdulillah hari ini selesai sudah exam kami semua. kertas FULL, haha. (siryes aku tipu) aku tak full kertas pun, rongak-rongak adalah ! biasalah, aku kan, ? tulis soalan je lebih, jawapan hampeh. memang pensyarah aku kene tulis jawapan kat tempat kosong tu lah nampaknya. hahaha. apa-apa pun semua sudah selesai, 

untuk pengetahuan kalian semua, 08062011 adalah tarikh akhir aku untuk semester(2) ini. lepas nie di latihan industri pulak. rindu sabak bernam dan kenangan. tinggalkan sabak bernam selama 6bulan, bulan satu tahun depan datang balik, insyallah. untuk semester (4) pulak. ahaks, wish me luck ok for LI nanti.

bye kolej komuniti, tahun depan datang balik. 
bye taman sentosa a.k.a zubidah 1. 
nanti aku datang sini balik ok. aku akan rindukan suasana sini.

good luck for all friend's

p/s: malam ini ada party bbq with class friends ! 

No comments: