stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Wednesday, June 22, 2011

terasa pilu bila fikirkannya !

assalamualaikum dan salam satu malaysia/dunia juga !

nak kongsi sedikit perasaan 'terasa pilu bila fikirkannya pertama kali ? urm ! mungkin pertama kali terjadi seperti ini dalam bidang aku ceburi sekarang, mungkin dugaan kan ! setiap yang kita merancang tidak semestinya terjadi kan ? jadi aku sebagai manusia biasa yang mampu berusaha dan berdoa kepada Mu Ya Allah, dengan keizinan aku untuk melakukan apa yang aku ingin lakukannya. kita sudah bersyukur apa yang ada pada kita, tapi kita kena banyak berusaha. 

kongsi cerita pertama, aku banyak memikirkan kemana aku nanti ? dan aku fikirkan sampai bila perasaan 'putus asa' aku ini akan mengguasai dalam sikap aku ini. aku redho dengan apa yang terjadi, tetapi perangai aku yang supergiveup nie ! memang tak kemanalah kan, aku berusaha untuk kurangkan, aku terus berusaha demi aku dan orang lain. aku mencuba sebaik mungkin untuk bagunkan diri aku yang tidak seberapa. aku abaikan kata-kata orang keliling tentang aku, aku teruskan usaha aku ! aku kecil seperti cili !

kongsi cerita kedua, mungkin aku bru dalam bidang yang aku ceburi sekarang, dan aku mencuba sebaik mungkin untuk bidang aku ini. insyallah. aku akan terus buat terbaik ! loveyou mylifee !


 next event ialah 
makeover & photoshoot scary or fantasy

wow ! bunyi macam gempak aje kan. hihi, dan aku mencuba this event contest ini ! kita mencuba sesuatu yang lain dari yang lain kan.dan ini salah satu event yang aku akan join ! mua & photog akan diberitahu kelak. kalah menang adat pertandingan. wish me luck ok.
(masih dalam awang-awangan)


next event ialah 
makeover & photoshoot gadis melayu moden

yang ini bukan contest au, just outing. ada sesiapa minat jomlah join this event. free sahaja, dibuat didataran shah alam, insyallah aku akan join sebelum aku pergi jauh. hihi !
(masih dalam awang-awangan)

2 comments:

AkimDanial said...

Takde sebab pun nak putus asa -.-

Azila Aini said...

ye !