stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Friday, July 22, 2011

cerita hari khamis punya.

Assalamualaikum Kekawan Semua. 
ini cerita semalam, disebabkan semalam terlebih sebok sesangat, jadi aku melaporkan hari semalam pada hari ini, mintak maaf sesiapa yang menunggu post aku ini. bukan sebab aku malas, tetapi aku sesangatlah busy semalam. mintak maafnye kawan-kawan yang saya hormatinyaaa. 

awal cerita semalam ialah bagunnya pagi, haha ! macam biase lah weh, sebab masuk kerja kan pukul 9.00am, tapi aku datang sini awal, sebelum pukul 9.00am. dalam pukul 8.45am lah ! lebih kuranglah kan kan. huhu. then semalam sampai ofis terus penuhkan perut dulu, bawak bekalan dunia akhirat.hihi, mak aku bawakkan bekal. macam biasa lah kan, bukan nak saving lah, but kita kenalah jimat dan cermat. tak gitu follower  ? CHill*

selepas bebarapa minit kemudian, aku dan hanim mulakan kerja iaitu install window7 sebanyak 8PC kot. kot lah ! aku pun lupa. kawan aku yang sorang lagi kene follow rakan kongsi syarikat JRC-Pro nie pergi meeting dekat putrajaya. tapi die pergi meeting tak lama pun ! sebelum kiteorang LUNCH die da terpacak depan kedai. heee, GGRIENA ! haha, die main hujan dulu kat luar kedai. hihi, (tipu sikit). tak lama kemudian jam sudah menunjukkan pukul 1.00pm ! jadi kami bertiga pergi makan lah, cuaca hujan. jadi kami makan di RESTORAN SIDAH, selang satu kedai dari kedai kami, 

makan tak lama mana, terus masuk ofis, sebab sedia nak pergi UPSI, Tanjung Malim. selepas tepat pukul 2.00pm kami gerak ke UPSI uh, bersama abang amir(bos practical), abe (pekerja) dan kami bertiga. macam itulah ceritanya. haha ! fening* kami sampai sane pada pukul4:00pm lah then sampai ofis pukul6:30pm. urm, redho jerlaaaa jang ! hihi, nama pun kerja kan kan, grrrr

balek dari ofis terus siap-siap pergi BUTIK KOLEKSI MEGA ANGGUN dekat sri andalas, untuk mengambil baju untuk photoshoot sabtu nie (23july) , dan sambil-sambil uh make-over sekali, sebab orang yang nak make up kan aku nie baru first event nak make up kan aku. jadi aku pun jadi lah model untuk malam tadi. dengan kepenatan dan kelaparan. OMG ! double beb. rehat pukul 12.30am. then terus tidur sebab kepenatan punya hal kan kan. 

itu sahajlah cerita saya pada hari ini. mlm nanti update lagi untuk cerita hari jumaat. terima kasih ! OKBYE.







p/s: badan sudah bengkak-bengkak ! oMjaaay !

2 comments:

MixS aNa said...

zila g upsi?
hehe xgtau sy pown?

Azila Aini said...

pergi untuk memasang PC je :)