stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Friday, July 15, 2011

fifth day practical @ JRC-Pro TECHNOLOGY SDN.BHD

assalamualaikum
nak cerita ringkas boleh tak ? tapi tak seberapa ringkaslah, haha ! ape aku taip nie, entalaaah. janji korang boleh baca ek. nak cerita keadaan aku sekarang ek, aku tengah pening nie. sebab makan tomyam kat kedai area kapar nie lah juga. semalam kan aku makan dekat luar, jadi AURA ajinamoto uh masih ada dalam kepala aku nie. aku pening teramat, sampai tumbang kat dalam bilik. tapi masih boleh bagun dan terbaring atas katil nie.

pasal latihan industri aku pulak ek, hari ini hari kelima aku practical dekat situ, dan hari terakhir untuk minggu pertama aku practical nie. seminggu aku kerja lima hari, sabtu ahad OFFDAY ! ingatnyaa. tapi sabtu ahad aku photoshoot jerla if ada event or what, join jerla. nasib baik tempat practical aku uh sabtu ahad cuti. hihi, macam faham aku pulak. haha ! joke.

yang pastinya hari nie aku balik lewat gila sebab kami bertiga kena selesaikan 34PC untuk dihantar isnin nie. tenang sahaja, aku suke je dapat pc banyak-banyak nie. kan kita belajar, jadi kite kenalah ambil pelajaran uh dengan seikhlas hati kita. itu sahaja cerita aku. dan yang aku terlupanya, tadi pagi masuk kerja, aku kemas-kemas meja uh. then aku pegang wayar nie, OMG ! kene kejutan elektrik beb. tahan nangs. haha






gambar tak banyak. KBYE !


p/s: peta yang kolej komuniti mahukan, aku sudah slesaikan, isnin pos laju :)

No comments: