stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Saturday, July 23, 2011

Jumaat Punya Cerita


Assalamualaikum, pembuka cerita jumaat ialah my biskut hp serta handphone E72 dan mouse pink saya ! hihi ! semalam masuk kerja macam biasa ! drive sendiri, agagaga ! (taknak susahkan orang) sampai ofis terus bedal cekodok yang mak aku bekalkan, then terus ONLINE, tu jerla kerja kalau tak ada kerja kan kan, relax sudeh ! tunggu disuruh baru buat kerja. 

sebelum rehat kiteorang kemas kan stor, (buli) haha, taklah ! kiteorang tengah free time uh, memang da lama niat uh nak kemas stor uh, tapi tak ada orang suruh, jadi kami diam jerla. then semalam kiteorang free sangat jadi diberi kerja untuk mengemas stor. then kami bertiga mengemaslah ! tak sampai satu jam pun, kejap je kemas. then siap kemas terus sambung online, usha google. tengok apa yang patut. 

lepas rehat kami satu customer datang menghantar leptop beliau, aku yang handle customer uh, layan jeerla kan. tengok masalah leptop die uh. memang leptop uh banyak masalah, jadi kami tak dapat nak buat, sebab customer uh die tak cukup bajet ! jadi 2jam kemudian die ambil kembali leptop dia.

aku balik awal semalam, sebab kakak aku suruh balik awak, disebabkan sekeluarga ingin ke PWTC, tengok tilawah Al-Quran. jadi aku kena balik awal. iaitu pukul5.00pm. sebab dekat rumah tiada siapa-siapa, jadi aku sudah mintak kebenaran untuk pulang 1jam awal.





pukul5:30pm aku sudah sampai rumah, then terus siap-siap untuk ke PWTC. jadi aku geraklah, kakak aku driver. aku duduk sebelah sahaja. sempat tidur kejap, sebab keletihan. paling menyedihkan pergi sana, ialah aku bawak camre tapi aku terlupa masukkan memory card nikon aku uh. urm, sadis. tak dapat snap :(

p/s: memang tension lah malam uh, banyak fikir dengan photoshoot lagi. pehh ! terbaik.

No comments: