stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Sunday, July 17, 2011

# keinginan


Hello Blogger & Follower !
today story about this filem, iaitu 'SEKALI LAGI'

keinginan aku mengok cerita ini amat aku nantikan, tapi aku sangat tengok cerita nie dengan someone special. iaitu SECRET, mungkin anda tahu siapa kan. ok lah. aku menahan nafsu untuk taknak tengok cerita ini, sanggup tengok cerita lain, supaya aku dapat tengok cerita ini dengan someone uh. 

tapi mungkin tiada rezeki, aku pun redho sahaja. aku taknak memaksa sesiapa untuk menemani aku tengok wayang nie, tapi aku cuma nak merasainya sahaja. apa-apa pun aku nak sangat tengok cerita nie, tapi aku tahu cerita nie da basi kat pawagam. sebab kat ASTRO sekarang da ade dah, nampak sangat cerita nie da tak ada kat pawagam. if ada cerita nie lagi. alhamdulillah. aku nak sangat tengok. 

dengan siapa ? mungkin keseorang diri, KBYE !


p/s: aku nak kebahagian dari diri dia. tapi aku tahu bukan masanya. aku akan jadi diri aku ! urm

No comments: