stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Saturday, July 09, 2011

kesesak'an lalu lintas, terima kasih

assalamualaikum semua rakyat malaysia, al-kisah cik zila bermula pada hari ini. huh, hari ini perancangan ada photoshoot ! but tiba-tiba abang yang nak shoot aku uh dia tak call or text aku. jadi aku pun, terus jadi lalang, bertukar arah tujuan, disebabkan lalu lintas ke kuala lumpur dalam keadaan tidak stabil. aku pun tak tahu la, sejak-sejak nie banyak betul polis buat ROADBLOCK, mana aku lalu, mesti ada roadblock. adooooi, DASYAT ! baru rusuhan dari rakyat malaysia, kalau orang luar negara datang buat rusuhan macam mana entah kan kan, sedih tengok negeri sendiri nie tiba-tiba, kan MALAYSIA AMAN DAMAI. bersatulah kita untuk rakyat malaysia.

cerita sebenarnya, aku bertukar arah tu ke sunway pyramid. sebab aku sudah tahap cipan sakit bontot dan sakit hati tengok orang potong Q nie, tak suka aku orang tak reti sabar nie ! isssh ! geram gila. bebel juga aku dalam kereta nie. kakak aku sakit telinga dengar !, nasib baik kakak aku yang drive. kalau aku drive tadi, entalah ! tak jadi pape lah weeeh. benda boleh selesai kan ? haha ! but aku 1jam lebih juga tersangkut dalam kesesakkan lalu lintas nie. sabooor jerla jang !

aku gie sunway bukan aku dengan kakak aku je, but aku, kakak aku serta kawan-kawan kakak aku. abang-abang senior aku lah kiranya, memang selalu juga lepak dengan dieorang ! so tak hairan pun. hari ini aktiviti kami adalah tengok wayang dan keyangkan perut masing-masing sampai tak larat jalan. huh. terbaiklah korang. sampainya sunway pyramid terus tengok tiket wayang, tengok cerita "TOLONG AWEK AKU PONTIANAK" cerita nie terbaik lah weeeh, rugi tak tengok. best sesangat au, seram, kelakar, romantic, geram. wahhh semua perasaan ada dalam cerita itu. tapi bestlah ! tak rugi tengok cerita uh, ahaks. 

tiket wayang pukul 1.30pm, jadi kami berempat pergi jejalan cari makan, lunch di PIZZA HUT ! abang ariey belanja :) hihi, tengok wayang kak eryn dan makan petang di restoran murni, abang khiril a.k.a atok yang belanja. AKU ? hihi, im student. eceeeh ! teruk kan aku nie ? hihi ! tunggu aku kerja lah ek abang-abang dan kakak ! adik mu belanja ok. hihi. apa-apa pun tadi sempat shopping di sunway pyramid, beli seluar dan baju. sepasang ! grrr, TAK CUKUP kot, nak lagiiiii. urm, kena tunggu duit alaun keluar nie. hihi

nak cerita apa lagi ek ? rasanya dah tak ada kot. sampainya rumah di pekan kapar pada pukul 7.30pm ! alhamdulillah selamat sampai, apa-apa pun aku memang terbaik ! kuar dari pj je, aku terus tidur dengan tak ingat dunianya. hihi, tahu-tahu sampai depan rumah ! 

gambar yang sedia ada, :)















p/s: inilah al-kisah nyaa ! lagi sehari aku akan ke practical. OMG !

No comments: