stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Monday, July 18, 2011

minggu kedua Latihan Industri saya

 Assalamualaikum Kalian Di Blogger !

hari ini adalah minggu kedua aku menjalani LATIHAN INDUSTRI di JRC-PRO TECHNOLOGY ! alhamdulillah makin hari makin di sanjung khidmat kami di situ. syukur alhamdulillah dan banyak benda yang kami belajat dan banyak ilmu kami dapat bersama. 

nak cerita paling ringkas untuk hari ini, hari ini kami keluar dari ofis dan buat kerja di pejabat LEMBAGA GETAH MALAYSIA.. install 22PC. cepat jugak kiteorang buat, if pun aku boleh termenung dan terlelap kejap apabila tengah Loading............ kejap uh ! start buat pukul 2pm sampai 3pm. lebih kuranglah, aku dan lagi 4orang. 3practical 1bos dan 1pekerja tetap.

habis install kat situ kiteorang follow jerla abang-abang nie pergi round kuala lumpur kan. tp tak sempat nak gie jalan TAR. hihi ! kalau sempat dah lama aku suh gie jalan TAR uh, nak beli shwl. ahaks, :) *shopping beb ! if pun mood aku time uh angin-angin, kejap ok kejap tak. muke pucat !

waktu pun sudah petang, jam sudah menunjukkan pukul 5pm, dengan jalan super jem lagi. fuhh ! aku kan kuat tidur, macam biasa. mestilah tidur beb, hihi, aku ngntok gila. tak cukup tido. macam uh lah cerita dogengnyaaa. hhuhu, oklah BYEE !












inilah muka aku yang tak sewajarnya terjadi ! muke bengkak-bengkak macam hilang laki je. OMJAYYY ! haha, cool cik zila *

2 comments:

Diaries.. said...

mcm mane nk apply LI kt situ?

Azila Aini said...

saya pergi sane and apply by hand :)