stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Saturday, July 23, 2011

photoshoot (Glamourous&Pearl White)


Assalamualaikum,

hari ini photoshoot, sekian lama tidak shoot-shoot. bukan sekian lama, just dah lama lah kan, sebelum nie shoot sebelum practical, now sudah practical, jadi nak buat persiapan memang rumit sikitlah. sebab aku memang tak ada masa sangat nak buat persiapan. mesti aku akan buat last minit.

tapi alhamdulillah, photoshoot tadi siang berjalan dengan jayanya ! (amin). aku dengan mood tak macam apa entalah, bedal jerla. fikir macam mana nak posing pakai gaun. haha ! tu je masalah aku dari kuar dari rumah. sebab pertama kalinya aku pakai gaun. adooooi, sadis

inilah hasil tangan kakak aku, newbie MUA ! cik Siti Azryen. dan di ORGANISER oleh kak Izzie Debeauty dan Abang Nasrul. serta photographer yang join this outing !

ini ada sedikit gambar yang shoot tadi siang. terima kasih





p/s: masih kaku ! hihi, apa kan daya, keras. haha

2 comments:

Иʋяʋ˩ Ǫʋяαттʋ˩ ΔιИι =Ɖ said...

perggh , zila ! dah macam pengantin ... =) cantek sangat-sangat !!

Azila Aini said...

haha. pengantin lari nie, (: terima kasih aini