stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Tuesday, July 12, 2011

second day practical @ JRC-Pro TECHNOLOGY SDN.BHD

assalamualaikum, kembali lagi di blogger ! anda boshan ? takyah bacalah. sebab aku memang suka update blog. ini kan blogger aku. ada aku pakai blogger korang ? haha ! taklah, nak gurau kasar je, semua orang baik kot. sayang korang ! sebab sudi baca cerita cik zila ini. cik zila rasa terharu sangatlah sayang-sayang semua ! apa-apa pun sentiasa kunjungi blog cik zila yee. sebab cik zila suka update. haha

Zila Aura Punya Cerita nak Kecoh nie ! cepat-cepat tatap skrin sampai mendalam hati anda nyaaa, sebab nak cerita hari kedua practical nie. hari ini tak boring sangat, sebab banyak benda yang seronok dan ilmu yang da kepok sikit nie, rasa nak ingat sampai bila-bila. hihi, sebab sudah pandai sikit-sikit, dan akan usahakan lagi kerja yang aku buat tadi di tempat practical. 

aku hari ini datang tak seawal semalam, sebab driver aku lambat, jadi aku lambatlah, bukan lambat mana pun. tadi sampai 8.50am. semalam bapak gila awal beb, kul 8.30am. haha ! sudah nampak perbezaan hidup kami bertiga. haha ! apa-apa pun kami takkan datang lewat, kami ikut jadual, nak jadi pekerja ikut masa dan saksama. haha ! apo lah den nie, hihi. tadi sampai ofis terus duduk dengan muka tak bersalah. haha, duduk sampai aku ngantok. huh, sebab pagi-pagi mana ada kerja lagi, jadi aku duduk jerla. sampai aku da bertongkat dah kat dagu nie. yang si riena terus on pc, online lah ! ape lagi die kan, dan si anim pulak, duduk juga, macam aku jugalah kot. aku tak perasan die kat blkng aku, sebab aku kusyuk layan mata layu aku nie. dalah mata bengkak. haha ! tak cukup tidur. ahaks.

pukul 11.00am kerja kami berjalan, first job di UITM, SHAH ALAM. hantar printer dan pasang sekali dekat situ. hihi, fuhhh, first time masuk uitm shah alam. selalu tengok dari luar je. but today masuk dalam dan dalam lagi. hihi, wow ! very BIG beb, tak rugi study situ. hihi, tapi aku hanya mimpi jerla nak masuk uitm shah alam uh. kolej je mampu otak aku nie. huh SADIS ayat aku nie kan. hehe. aku masuk uitm shah alam area pustakaan 1 dan 2. pusing-pusing jalan uitm nie. hehe ! jadi batak juga aku tadi. hihi, ada org kisah ke ? lalala.   habis selesai semuanya pukul 1.30pm, terus sampai ofis, dan keluar lunch. kedai dekat ofis juga. malas nak gerak jauh-jauh sebab masih belum drive sendiri kan. so, gunakan kaki jerla. hihi

selesai lunch dan solat terus duduk depan pc. buat apa yang patut. then tak lama uh abang kat situ kasi kami 5leptop suruh FORMAT DAN INSTALL WINDOWS7. jadi kami selesaikan leptop itu sampai habis kerja. format cepat, tapi install lamanya. sempat aku tidur 10minit. hihi ! kerja aku nie tidur jerla, haha, bukan pemalas ok. sebab boring sahaja. ok kawan-kawan. huh. 

sampai sini sahaja cerita hari ini, buku laporan harian saya, saya telah terkoyakkan muka surat pertama. omg ! hihi. sebab salah UPDATE dalam buku uh. ahaks, terbuat buku laporan itu blogger saya. hihi. apa-apa pun buku laporan masih O-O lagi. on the way buat. lalala. byeee.




p/s: laporan kedua aku ! esok  sambung balik kerja tak siap hari ini !

4 comments:

Иʋяʋ˩ Ǫʋяαттʋ˩ ΔιИι =Ɖ said...

pipi zila nampak chubby . tp chomel !

Azila Aini said...

haha. omg omg ! zila pun perasan sebenarnyee. haha. hayalan kot. pipi zila kempis sebnrnye. haha

Иʋяʋ˩ Ǫʋяαттʋ˩ ΔιИι =Ɖ said...

hehee .. mungkin laa . tp takpe , chubby pun still comel .

Azila Aini said...

hihi :) thnks aini !