stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Wednesday, July 13, 2011

third day practical @ JRC-Pro TECHNOLOGY SDN.BHD

assalamualaikum,
update lagi, waah ! mungkinkah aku akan update setiap hari aku punya blog nie pasal "practical" ? huh. tengok dan baca jerla ek. sebab aku pun tak rasa aku akan update pasal practical aku nie aje. jadi aku cuma nak cerita seminggu sahaja aku practical kat situ jerla yee. kang aku update, aku selit-selit lah pasal kerja aku uh. dont worry. insyallah cik zila akan update sentiasa.

hari ini makin sebok aku dan rakan-rakan aku. datang-datang terus capai projek kiteorang yang tak siap semalam uh. terbaik wok ! datang pun tak lewat sangat. boring pun kurang. sebab kami datang terus cari kerja. tu yang tak boring uh. kerja nie sampai kepetang jugalah, sebab stop kejap. then leptop buat hal. kerja aku cari software then kasi  rakan-rakan aku install kat leptop castmer. jadi benda berjalan dengan lancar. alhamdulillah, 

cerita aku awal pagi sudah LOADING yee. sebab apa ? aku mencari hard disk. then aku godek dekat skrin dan keyboard. entalah, jadi ape enta tadi, terburai aku kerjakan leptop uh. kelakar bila aku ingat balik kot ape yang aku buat tadi siang, nak kata sihat, aku sihat. entalah ! jiwa tak betul kot. huh, sampai abang aye iaitu cikgu, hihi ! kiteorang tak tahu kiteorang tanya die je. tapi die bukan sentiasa dalam compny, jadi bila die ade, kiteorang tanya banyak-banyak. sorry abang aye !

apa-apa pun notebook yang aku terburaikan tadi, aku dapat cantumkannya kembali seperti baru. cuma hard disk sahaja aku tak pasang lagi. esok insyallah aku akan sambung buat kerja nie. fuhhh, sabo jerlaaa.











p/s: hari ini kerja belambak. terbaik. terima kasih JRC-Pro kasi banyak ilmu. hihi

No comments: