stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Wednesday, July 27, 2011

Tidak Langsung

Assalamualaikum.
update sekian lah tak menatap muka blogger nie ! rasa rindu pulak bila tak update nie. bukan sebab tak ada benda nak cerita, ada ! tapi mood tak seimbang, biasalah mood PEMALAS datang dengan tidak disangka ! jadi aku pun malas lah nak update. sorry follower yang singgah blog nie tak ada pape. nie pun update sebab boring, dan menggunakan pc ofis ! sebab tadi usha blog sendiri macam sayu jer. #kesian blog cik zila nie ! tak dilayan. haih

secara ringkas untuk dua hari aku tak update adalah, hari isnin adalah hari ketiga melangkah ke LATIHAN INDUSTRI. macam biasalah kan, isnin aktiviti ONLINE sahaja ! kerja tak ada. main campak-campak cpu je dalam tong sampah. haha ! (tipu). hari kedua pulak, iailah hari selasa, iaitu semalam lah kan, semalam tak boring manalah ! sebab semalam install windowXP untuk 10pc ! alhamdulillah selesai kami buat sebelum pukul3ptg. 

itu sahaja cerita malas cik zila. ! sorry cerita tak best, sebab tak ada mood lagi, nie pon sebab tangan nie nak taip kan. huh, doakan zila selamat dan sejahtera. kbyeee !

p/s: mungkinkah ! persoalan yang dikepala sekarang. terima kasih

No comments: