stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Thursday, July 07, 2011

welcome to student modular sesi julai/2011

assalamualaikum kalian, wah ! mesti ada yang tertunggu post dari cik zila kan kan ? hihi ! sorry lah kawan-kawan. cik zila busy sesangat. jadi nak update blog uh agak tiada masa untuk bersamanya, jadi cik zila mencari ruang untuk update juga selama cik zila menghilang nie. untuk pengetahuan anda-anda semua. minggu ini iaitu bertarikh 4 hingga 6 julai 2011. cik zila sudah menjadi nie (FASILITATOR) yang cik zila pernah update pasal pemilihan fasilitator sebelum ini. kalau tidak baca lagi, boleh post sebelum post ini. sekian ! 

untuk menyenangkan cerita saya pada hari ini, eceeeh ! ayat skema pulak saya ini. hihi. okok ! hari pertama saya di kolej komuniti sabak bernam ialah [KURSUS FASILITATOR] satu hari. kursus fasilitator ini bukan sesuka ye, kursus ini untuk mengenali antara satu lain semua fasilitator yang sudah terpilih. TAHNIAH kepada 41fasilitator yang sudah terpilih ini. kursus ini bermula pukul 9:00am hingga 5:00pm ! alhamdulillah semua berjalan dengan lancar. 

GAMBAR HARI PERTAMA SAYA SERTA FASILITATOR YANG LAIN







hari kedua saya serta fasilitator ialah [PENDAFTARAN] iaitu, pendaftaran pelajar modular sesi julai/2011. yang bertarikh 5JULAI2011. bermula 8:30am hingga 4:30pm. lebih kurang waktu itu. alhamdulillah pendaftaran ini selamat jalan dengan jayanya. seramai 180orang pelajar yang mendaftar di kolej komuniti sabak bernam, sesi julai/2011 (modular). 

GAMBAR HARI PENDAFTARAN MODULAR SESI JULAI/2011










hari ketiga kami ialah [HARI MINGGU SUAI KENAL] fasilitator, pensyarah serta pelajar modular yang mendaftar kan diri pada 5JULAI2011 itu. hari HSK dibuat pada 6JULAI2011 iaitu hari orantasi bagi pelajar modular sesi julai/2011. selama sehari sahaja.

GAMBAR DI HARI KETIGA, ORANTASI SESI MODULAR JULAI/2011

































sekian sahaja cerita cik zila sepanjang menjadi fasilitator pada sesi modular julai/2011 ini. harap maklum, sepanjang sistem ini, cik zila dalam keadaan tidak sihat. sorry kalau muka cik zila masam or bad mood or suara macam katak. hihi ! hari pertama cik zila sudah start demam sampailah sekarang, tapi cik zila *STADY* dont worry ! apa-apa pun. yang baik datang dari ALLAH SWT. dan yang tak baik datang dari diri cik zila sendiri. harap dimaafkan sepanjang hari hsk ini. take care you all !

insyallah jumpa lagi, byeee !

No comments: