stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Tuesday, August 02, 2011

2nd fasting

Assalamualaikum, hari ini adalah hari kedua UMAT ISLAM BERPUASA. syukur alhamdulillah aku dapat puasa sampai hari ini, INSYALLAH 3ogos aku boleh puasa lagi. biasalahkan perempuan nie, aku pun seram jugak kan. sebab awal bulan nie adalah HARI AKU ! huh, sebelum puasa lagi aku da segugut nie, sekarang pon segugut dan mood aku tak stabil. jadi, bila-bila aje mood aku akan jadi semut hijau. tahuu  ! hohohoo

Cerita latihan industri aku pulak ok, hari nie aku datang macam biasa, sebelum pukul9.00am. aku masuk ofis macam biasa, dengan mood tak ada perasaan. hehe ! then duduk sambung burn CD dan DVD yang kami bertiga kena buat sebanyak 300pc. alhamdulillah lah kan, kiteorang dapat lah siap puluh-puluh if pun kiteorang sebok buat kerja luar dari ofis. dalam pukul 10.30am aku kena teman abang tempat practical aku uh pergi hantar tenden dekat UTeM,MELAKA. aku follow abang ayen pergi sana. tenden uh sebelum pukul 12.00pm. then die pon bapak gila laju drive ! naik seram jugak aku. jantung da terbang rasanya time uh ! tinggal badan je kat dalam kereta uh. hahahahahaha

syukur alhamdulillah kami sampai UTeM uh, lagi 10minit lagi nak pukul 12.00pm. fuhh ! nasib baik. aku pun dalam perjalanan aku banyak tidur  ! tu yang cepat je sampai. agaga. terbaik lah. then selesai hantar tenden. terus gerak balik ke ofis, tetapi pergi beli ole-ole sikit untuk bawak balek kapar :) hek hek.  beli keropok je. terus gerak balik dan masuk ofis terus sambung burn cd & dvd. sampai pukul 4.30pm. seblum balik uh kiteorang kemas-kemas cd dan bawak blek yang tak siap lagi..



p/s: burnkan cd sampai siap. sambil tahan segugut :(

No comments: