stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Thursday, October 20, 2011

External Hard Disk Si Cute !


al-kisah bila si manja aku membuat aku risau, oh my anjaa ! kenapa buat aku risau ? menahan air mata tahu bila anjaa buat macam nie tiba-tiba. sampai hati kulat merah masuh badan anjaa kan. 

external hard disk aku inilah sebahagian nyawa ku ! kemana ada aku, disitu ada beliau, kecuali aku dalam toilet. terpaksa tinggalkan beliau di atas katil. huh, apa-apa pun yang aku nak share pada korang. exrernal hard disk ini adalah 50% nyawa aku ! sebab banyak benda aku SAVE dalam si cute punya badan ini.

si cute ini aku dapat dari abang aku, TERIMA KASIH ABANG AIM. adik jaga external hard disk lagi au. elok sahaja ! abang aku kasi aku tahu lepas tak silap. awal tahun lepas, alhamdulillah sudah setahun lebih sikit. tahun depan genap 2tahun lah kan. dan hari ini aku bersihkan si cute punya badan nie.  disebabkan KULAT MERAH masuk dalam badan die. sampai semua folder aku 'shortcut' arghhh ! sabor jerla aku nie.

syukur alhamdulillah aku dapat pulihkannya kembali, terima kasih sesiapa yang terlibat tolong membuang kulat merah ini. sekian terima kasih.


No comments: