stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Thursday, October 27, 2011

godek-godek page blog :)



apabila tangan tidak boleh diam dan mata tidak boleh tidur, beginilah jadinya blog aku. yang sekian lama aku tidak perna EDIT-EDIT bagai nie. huh ! tengah pagi bute nie mimpi ape enta aku sampai aku edit sebegitu meriah ! haha, meriah ke ? biasa aje kot. blog korang lagi COMEL-COMEL.

blog aku mana comel. tuan blog nie pon COMOT kot, haish ! apa-apa pun aku nak terima kasih kepada someone, siapakah ? cik liyana yang sudah membuatkan header untuk saya, ahaks, dan yang lain-lain aku berdikari membuat sendiri dan pertolongan google, hihi

ok lah, mau tidur. byee ! 

2 comments:

sYiRa LoKMaN said...

cantik la kaka <3

Azila Aini said...

hehe :D thnks dear ! godek-godek :D