stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Thursday, October 06, 2011

MilaJirin vs ZilaAini



assalamualaikum.

hari ini taknak cerita panjang sangat. secara ringkas dan malasnya update. hehe. disebabkan aku demam mengejut, akan tetapinya aku nak juga update pasal benda uni. hehe. apa lah sangat kan, post simple sahaja yang aku nak share dengan korang. 

sudah penat aku dengar orang kata muka macam "MILA JIRIN" wow. bangga weeh, tapi malu lah kan, sebab orang puji muka. tapi suara macam katak panggil hujan tu haa. hahaha ! APA PUN TAK BOLEH. ayaaaaaaak ! apa yang sama aku dengan MILA JIRIN nie ? mungkin sebab kecik sama kot. 

sapa sudah tengok muka depan-depan, tahulah mana yang sama nya.
"sorry terperasan, saja nak share, sebab sudah 1001 orang cakap"

No comments: