stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Sunday, October 16, 2011

sekali sekala masuk kebun sawit ((",)


al-kisah di hari ahad atau senang cerita hari hujung minggu. hari aku kena paksa oleh parents aku, arghhh ! dalam paksa-paksa pon aku redho sahaja, sebab bukan selalu pergi tolong membantu parents aku angkat sawit, parents aku saje suruh aku pergi tolong diaorang, if aku tak tolong pon, janji aku ada dengan dieorang dekat kebun tu. tapi aku datang-datang tu aku cari mood dulu, sebab angin kus-kus datang tiba-tiba.

aku sempat lelapkan mata selama 10minit dalam kereta kakak aku, sebab kakak aku yang bawak aku pergi sini. aku pun layan jerla. duduk sebelah dia, sambil tengok hujan dekat luar kereta uh. huhu, cuaca hujan lebat gila time aku dan kakak aku otw pergi kebun sawit tu, sudah sampai kuala selangor, terus calling mak aku, cakap kebun sawit mana. then mak aku cakap, "kebun sawit sungai yu" ok. kiteorang terus gerak ke sana dengan jayanya. huh.

aku turun kereta lepas hujan sudah berhenti, time lebat-lebat tu aku duduk dalam kereta lagi. tidur ZZzzzZZ. hihi. lepas sudah benti, aku turun terus jumpa parents aku, makan lah ape yang ade. sebab perut aku lapar gile. grrrrr. selesai aku kenyang, terus tolong abang aku angkat sawit, sempatlah aku shoot-shoot kebun aku nie. keadaan kebun aku makin sihat dan sudah membesar. alhamdulillah.

mari tengok suasana kebun sawit di tanjung karang cik zila sekeluarga :-





p/s: esok 17/10 birthday girl :) hihi

No comments: