stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Wednesday, October 12, 2011

terima kasih puan aspalelah :)

Assalamualaikum, 
syukur alhamdulillah saya dapat update di ruang blog ini lagi, terima kasih yang sudi membaca blog zila aura punya cerita ini. cerita pada hari ini ingin share pasal cerita sepatutnya update 10/10/2011. tetapi pada tarikh sedemikian yang patut update tiada apa benda pun yang terjadi, jadi update blog jadi kehadapan sahajalah kan, dengan kehadiran PENSYARAH yang ingin datang melawat saya serta rakan sekolej dengan saya, telah menghadirkan diri dengan tidak disangka, iaitu pada pukul 11.45am pagi tadi.

terkejut dan tergamam jugaklah ! sebab tak tahu pape kan, then tahu-tahu sudah ada depan ofice. YA ALLAH ! tuhan sahajalah tahu saya macam mana keadaan itu, tapi semua itu dalaman sahaja, luaran ALHAMDULILLAH, aku relax and cool sahaja. jemput duduk dan siap borak-borak lagi. 

pertemuan kami, pensyarah serta bos technical kami :-
- kami mendapat surat "penilaian" 
- bos technical pulak isi "penilaian kami"
- pensyarah yang datang melawat isi "penilaian kami"

pertemuan kami berdua serta buku laporan :-
- tanya bagaimana kerja disini
- tengok isi kandungan buku laporan kami
- nasihat sedikit tentang buku laporan

itulah, aturcara kami serta pensyarah kami. terima kasih PUAN ASPALELAH, dari kolej komuniti cawangan tanjung karang yang datang melawat kami. terbaiklah puan :) kasi FULL MARK yeee. grrrrr

No comments: