stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Friday, November 11, 2011

bersarang blog saya :D

assalamualaikum korang  ! mintak maaf sebab sudah lama tidak update :( sedih kan sebab aku tak update kan kan ? hahaha, yeke ? eceh eceh mesti ada yang nak tahu perkembangan aku kan kan ? (jahat) okok ! fineee, apa-apa pun aku nak ucap selamat datang ke blog cik zila yang sepenuhnya purple colour nie. sweet sangat* kan kan ? love purple beb ! kau ada ? haha

aku busy minggu nie, dan ada masalah yang banyak kena selesaikan, online pun jarang sama sekali, just online and update guna blackberry sahajalah gamaknya. huh ! biskut hp aku sihat, cuma MODEM dan LINE TM aku prob sikit dekat rumah tu, so, cari time untuk update dekat office nie. tu pun kene cari masa yang panjang. huhu ! cian kan dengar ? lalallalaa

harap semua sihat-sihat sahaja ok. kang TM sudah baiki kabel telepon taman aku nie, setiap hari aku update, banyak benda nak update but busy dan banyak masalah. itu sahaja, :) *chill you all. aku sayang orang yang follow blog aku nie. loveyouuuu ! nanti awak bukak blog saya, awak dapat kelopak bunga jatuh, awak amek tau tau :D simpan dalam pc masing-masing ok.

oklah sayang-sayang semua, akan update bila free ! kbai. take care you all. bye ! aku sentiasa ade di dalam facebook. kepada ENCIK DAN CIK OR PUAN Telekom ! sila-sila baiki secepat mungkin, saya nak online guna biskut saya. sekian :) salam


p/s: hari nie pulak mata aku sakit+pedih+gatal :( takkan nak tumbuh ketumbit :(  bila pulak aku ngitai nie ? alahai

4 comments:

aizadalias said...

bz ke buat2 bz...hahhaa ;p

Anak Orang said...

ohhh ... ^^

Azila Aini said...

aizad; busy ler ! alahai, cekek kang. mau ?

Azila Aini said...

anak orang; hehe, ohh je ?