stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Tuesday, November 15, 2011

love baby ♥


assalamualaikum warga blogger ! diharap semua sihat dan bahagia. saya disini nak share sesuatu ! ape die ek ? alalalalala, tengok title dengan gambar diatas, mungkin ramai yang sudah tahu selanjutnya kan kan ? kenapa saya letak gambar saya bersama baby comel nie ? hehe ! sebab die baby. I LOVE BABY !

walaupun saya belum mempunyai anak, tapi saya suka tengok baby dan sayang baby ! tapi baby kali nie, tengok mata dia. besar kan ? pakai contact lens semula jadi. ASLI auuu :) saya punya mata je tak asli. tiruan. haha ! sebab mata yang benar begitu rabun ! kurang nampak. tak buta ok ! 

sebenarnya tak ada benda nak share sangat, sebab tak tahu nak update ape. sebab dalam kepala otak penuh masalah, nak je masuk tanjung rambutan. huh ! *angan-angan tak mungkin terjadi* grrr. apa-apa pun saya tenangkan fikiran dengan senyum dan ketawa sahaja. dan diamkan diri. itu la saya !

menanti saat-saat habis lasen P :) 

6 comments:

NURUL QURATTUL AINI =Ɖ said...

anak buah ke?
alolowr sechomel yg dukung baby tujee..
Yah, baby lover :)

Irna said...

comey la bby tu.. ena pun suke baby jgk :)

Azila Aini said...

qurattul aini; eh ! bukan anak buah zila. tapi anak buah abang kerol :) hehe

Azila Aini said...

irna; hehe ! bby je ke comel ? tuan yang dukung tak comel ? hehe

NURUL QURATTUL AINI =Ɖ said...

ouh.. huhuu.. baby tu pun menepati tema colour purple :)

Azila Aini said...

tu la. macam sehati sejiwa pulak. ahaks :D