stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Tuesday, November 22, 2011

Tahniah Harimau Muda Malaysia !!


assalamualaikum kepada semua warga malaysia ! yang sedang gembira dengan kemenangan HARIMAU MUDA ini.  syukur alhamdulillah, HARIMAU MUDA tidak putus asa walaupun diaorang asyik terkena kad kuning sahaja. tuhan itu maha adil. dia sayang hambanya yang betul dan jalan yang betul. percayalah bahawa tuhan akan berbelah kepada pihak yang benar !

aku yang tengok bola dari awal sampai akhir ! aku sangat geram gila dengan indonesia iaitu pihak lawan dan senang dikenali dengan nama bintang dieorang, iaitu GARUDA ! yang ingin terkam HARIMAU malaysia ! amboi-amboi, ingat senang ke nak makan harimau malaysia nie, walaupun harimau malaysia tak boleh terbang ! tapi dia taat dan setia pada negara ye ! 

apa-apa pun, TAHNIAH yeee HARIMAU MUDA, 23tahun ke bawah. korang telah menjaga mulut harimau dengan jayanya. hope korang akan THE BEST FOR EVER ! amin amin. kami rakyat malaysia sentiasa menyokong BOLA SEPAK MALAYSIA ! MALAYSIA BOLEH dan BOLEH.

seram kononnya tengok garuda nie ! tetapi harimau muka banyak manis :)

khairul fahmi ! keeper malaysia ! terbaik wokk.

baddrol bakhtiar ! ketua pasukan terhebat.


tahniah dan tahniah bola sepak harimau muda malaysia ! 
telah pulang dengan EMAS ! ibu keseluruhan untuk sukan sea 2011

suka picture nie :) menunjukkan MALAYSIA dihati dia !!

6 comments:

janaheaven said...

suke sangat harimau malaya mng....
berbaloi smpai kene mrh ng neighbour coz mnjrt2 mlm2.....

haahahah

Azila Aini said...

yup :) malaysia boleh :D

cik fieqa :) said...

cik zila, sy ade tag awk dkt blog sy. buat post okayy? thanks :)

p.s: sy minat akak sbb tu sy tag akak. hehe,

http://cikfieqa94.blogspot.com/2011/11/dah-kena-tag-pulok-by-fatin-najihah.html

Azila Aini said...

ok. ada masa lapang akak buat ok. thanks coz tag me :)

Anak Orang said...

wahh ! cik aura kita ada peminat ^^ . hehehe , HARIMAU MALAYA menang . Tak sia-sia tekak sakit ni -_-

Azila Aini said...

haha ! pandai la kamu, sekeh kang. mmng tak sia2 pon sakit tekak nie. hahha