stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Tuesday, December 13, 2011

dolan-dolan :)


assalamualaikum reader ! ok gambar yang tertampal di atas bembuka cerita saya ok. hari ini menjadi driver datin salmah, iaitu bonda tercinta. dan kak ngah saya sekali ikut. lokasi pertama yang saya tujui ialah kedai makan. hahaha ! taklah, tapi kedai makan HARUSlah, sebab perut aku perlikan makanan untuk diisi ok. jangan nak main-main dengan perut aku. perut naga yaaa !hahaha

perjalanan ke pekan kapar ke shah alam dan pekan kapar ke tanjung karang ! wow, perjalanan yang berpusing gitu ok. tapi aku relax sahaja. sebab mak tercinta disebelah. bawak kereta macam atas litar sepang ok. jangan ikut cara ini. sebab aku memang tak reti bawak slow. kang aku ngntok. jadi, aku akan drive 100km dengan mak aku. agak aku bosan je. 120km akan terlajak. haha ! mak aku seram sejuk naik dengan anak bongsu die nie. haha. turun menurun dengan kakak and abang aku. memanglah aku jadi macm nie. 

habis kepenatan kitaorang shopping dan ping ping ! ape gak aku nie. *ayam* aku pun terlupa apa aku buat tadi. tapi yang penting ! baju yang aku perlu ambil hari ini, tak siap lagi. arghhh  ! hope sebelum bukak kolej, baju sudah siap. nak buat marhaban. haha ! *tipu*, then terus macam terkecewa. jadi aku jadi tak betul sedikit. terlupa jalan nak balik. hahaha. mak aku tunjuk jalan sebab aku terkecewa tadi. ahissh ! sadis.

sebab terkecewa, mak ajak makan cendol durian yang sodap gile ! nyum nyum ! then teruskan perjalanan ke BUKIT MALAWATI, tengok saudara aku yang dah lama aku tak tengok. iaitu.................... monyet ! haha, sweet anak monyet bawah nie. anak monyet nie comel macam aku kan ? kan ?  die tahu aku nak amek gambo die. jadi, die posing macam tu la. sayang kau yet ! nanti aku bawakkan kek ok. haha . 




cerita ringkas dari BLACKBERRY CURVE saya !  
sudah bertukar baju ok. menjadi EVIL ! RABITO kena mandi. 
sebab dia da berbulan-bulan tak mandi. sebab tuan die pemalas. haha
aku jujur aku pemalas. cantikan baju BB saya 

agak-agak nampak baju BB CURVE saya nie yang berkepak, ala-ala fairies !
tolong PM saya secepat mungkin ok.
sebab saya perlukannya. saya mahu pulang negeri awan-awan 


No comments: