stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Wednesday, December 14, 2011

draf oh draf, pencinta draf practical


assalamualaikum reader.
see gambar diatas ini, meja notebook aku yang agak bersepah ! malas kemas. belum tengok bawah tepi kiri kanan lagi. memang tutup mata jerla kalau tengok. haha, selagi aku draf nie tak siap. seperti ini lah gamaknya notebook aku dan aku sekali. meja nie nasib kecik. kalau besar. memang kiri kanan notebook aku bersepah jugalah kot. sadis aku nie, dah macam tak terhurus kot, bilik tak terhurus, sampai mandi aku pun tak terhurus juga, hahahha ! tak senonoh ok

yang pastinya aku tengah cintakan draf practical aku nie, setiap saat masa dan jam, draf ini akan aku ingat sampai aku makan, tidur dan sebagainya, takkan aku lupa. sampai nak buat pon, tak tahu nak tulis ayat apa, kalau ayat blog nie memang da siaplah kan. tapi nie draf nak kasi lect. haha, hampeh aku nie. tergaru pipi aku tengok draf aku nie. apa-apa pun aku akan mencuba siapkan draf ini sehabis baik dan sempurnanyaa.

menunjukkan aku rajin, jadi aku pun buatlah sedikit apa yang tahu kan, agak ideal or memory masuk virus sikit. aku terus online facebook. like like status orang. haha ! boring punya pasal. jadi lah kau tak sempurana, hahaha, tapi muk depan da siap ok. see bawah nie
.
.
.
itu sahaja lah yang siap nya. haha, tugasan-tugasan lain aku tak buat lagi, buku laporan harian pun masih mendukacita kan. hahaha. ada sesiapa baik hati nak buatkan ? haha



serabut gambar atas nie kan ? wayar-wayar semua ne. aku memang suke bersepah. jadi ini lah bersepahnya kan kan, yang penting blackberry aku comel je duduk tepi tu diam-diam, walaupun sekarang die sudah jadi EVIL. haha, cian die. kbai

4 comments:

farah unly said...

amboi tak terurus pun dan lagi hupdate..haha

Azila Aini said...

haha :) semestinya. update pertama :D

mohd nazeri alias said...

salam,,,,nk tnye ttg blog leh x???

Azila Aini said...

wslm. pasal blog ? tanyela kalau boleh tolong ok.