stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Sunday, December 04, 2011

epson stylus CX5500


assalamualaikum reader ! 
semalam tak update, hari ini baru boleh update ! semalam sebab tak ada benda nak cerita. hari ini pon tak ada benda nak cerita, cuma nak cerita pasal printer yang aku ambil dari rumah abang aku, printer nie sudah lama ternyorok dalam kotak. aku pun dulu tak reti gunakannya. tapi sejak aku perlukan printer nie, baru aku mencari-cari printer hak milik abang aku nie. sebab die guna last study die. and now, aku pulak la guna. banyak benda nak di print ye, so tak yah susah-susah aku nak pegi print dekat dekat. huh, lagi pun print nie 3 IN 1. so nice. terbaik woook ! suke suke

aku jumpa cuma printer serta kotak ye sahaja, jadi DRIVER untuk printer nie tak jumpa. jadi aku mencari driver dahulu sebelum aku menggunakannya ! syukur alhamdulillah tak sampai setengah jam aku sudah selesaikan masalah printer nie. hehe ! jadi aku bolehlah SCAN muka aku dalam printer nie. hehe !

itu sahaja nak share, apa-apa pun sabtu ahad this week sangat membosankan.

6 comments:

NURUL QURATTUL AINI =Ɖ said...

hik3.. boleh scan muka erk printer tu.. huhuu..
canggih sungguh nie... ;)

bosan erk cuti nie, tak kua jalan-jalan ke...

Azila Aini said...

boleh :D haha ! saving sikit. hahhaa

NURUL QURATTUL AINI =Ɖ said...

hehee.. :)
saving yee..

Azila Aini said...

a'ah ! mau test ke aini ? haha

NURUL QURATTUL AINI =Ɖ said...

haaha.
xmau xamu... agak menggerunkan bunyinya... huhuu

NURUL QURATTUL AINI =Ɖ said...

haaha.
xmau xamu... agak menggerunkan bunyinya... huhuu