stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Monday, December 12, 2011

is here, sudah bertukar .

assalamualaikum reader !
hari ini nak menceritakan tentang 'IS HERE' yang berada dalam page blog aku nie. untuk mengetahuan pembaca-pembaca, 'IS HERE' sebelum ini aku letak tempat latihan industri aku. dan sudahnya tamat aku pada tarikh sekian-sekian, iaitu pada 09122011(jumaat). jadi aku bertukarlah terlebih awal.

kepada tempat belajar aku, di kolej komuniti sabak bernam. apa-apa pun, aku merindukan tempat practical aku. tempat practical akan sentiasa dibibir ku untuk menceritakan tentang keindahan practical disitu. walau apa-apa pun, saat disana sudah tamat dalam tempoh 6bulan lebih kurang. dan akan kembali menjadi pelajar kembali. masuk kelas dan bawak notebook kehulu-hilir. hehehe

dalam masa sakarang, aku serta rakan-rakan kolej aku tengah menjalani cuti-cuti malaysia. hehe, cuti malaysia sangatlah kan, walaupun cuti, kena ingat ! kita semua masih ada kerja di cuti-cuti ini ok rakan-rakan semua. draf itu perlu disiapkan. eceh eceh, nasihatkan orang je lebih. haha, diri sendiri hampeh !  tapi aku tengah dalam proses nak rajinkan diri untuk membuat draf ok. agak pening, aku tidur lah. haha


 -
-
-
-
V


syukur alhamdulillah, tamat sudah practical aku selama 6bulan lebih kurang. akan menjadi student back. dan akan duduk kawasan koboi back. arghhh ! selamat dan selamat berjaya semua ;)

tengah cuti semester nie, berpuasa gantilah gamaknya. hari ini, hari pertama aku ganti puasa time cuti semester ini. sekian sahaja cerita IS HERE cik zila nie. kbai.

No comments: