stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Monday, January 02, 2012

01.01.2012 :) penuh makna !

assalamualaikum reader,
sorry to say ! terlambat update disebabkan semalam serius sangat-sangat sebok gegila. sampai nak online pun terbantut juga. apatah lagi blog kan kan, opcoz lah tidak kesampaian semuanyaa. huh, sadisnyaaa ! nangis kejap. uwahhhh ! tapi aku akan tetap update pasal tarik semalam. penuh bermakna bagi diri aku barangkali. just nak share secara ringkas. hehe


gambar diatas adalah, gambar terakhir dalam nikon D3000 aku, so ! penutuplah cerita aku pada 01012012. alhamdulillah semua selamat dan baik-baik sahaja. cerita awal pagi aku adalah, pergi kenduri bersama 3orang kawan. who ? biarlah rahsia dan salah sorang  dari beliau adalah kawan sekolej aku, but die sudah pindah kolej lain. and now still berhubung. and ajak die teman pergi kenduri. aku pun just follow.

selesai aku kenduri di tempat sedemikian, di rumah orang kahwin lah. dimana, biarlah rahsia lagi. haha ! rahsia sahaja aku nie kan kan ? haha ! kalau da banyak rahsia. memey ler ! aku tak tahu lah tuu. hahahahhaa. selesai satu destinasi, dan seterusnya pulang ! then lepas maghrib  terus pergi next destinasi, klang parade dan i-city shah alam with family and pacek family.

dengan itu, kesimpulan pada tarikh 01012012 adalah ! penuh makna bagi aku. aku dapat jumpa someone yang aku nak sangat jumpa. dan kena saman parking dengan polis, arghh ! sabooo jerla. haha. jumpa next post 02012012 :) kbai

No comments: