stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Saturday, February 04, 2012

nilai: ayunar !


assalamualaikum reader, syukur alhamdulillah, akhirnya aku sampai juga butik AYUNAR ENTERPRISE dekat NILAI, berhadapan dataran nilai. sangat aku terharu sebab sampai juga aku kat situ, serius rambang mata aku tengok macam-macam shwl / inner / baju. 



ini sahaja gambar yang aku sempat ambil. butik ayunar disini.


aku datang sana pun bersebab, saja-saja jalan-jalan then aku terus amek order aku yang sekian banyak nie. walapun banyak warna tak ada. but semua inner memuaskan hati aku.


terima kasih, bonda, kak ngah dan kak eryn sudi menghabiskan masa bersama pada hari ini. 
loveyou all.