stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Friday, March 02, 2012

jumaat bulan march !


assalamualaikum reader and stalker ! hari ini adalah hari jumaat pertama di bulan 'MARCH 2012' syukur alhamdulillah dengan berkat yang maha esa, aku dapat menaip lagi dengan seikhlasan hati aku serta kerinduan ku terhadap blog tercinta ku ini, hehe ! terasa comel pulak kan kan. hahaha ! 

firstly, nak wish selamat datang bulan march 2012, 

gambar di atas ialah gambar bersama hari jumaat, muka selesai amali pemasangan pvc condiut. dan permasangan kabel. aku berserta cik hanim membuat amali pada hari ini. aku update nie pon saje nak ceriakan blog aku nie kan dengan air bandung laici nie. hehe, 

nampaknya minggu nie aku menataplah aku di rumah sewa aku nie, kat sabak bernam. disebabkan esok ada meeting persatuan aku, jadi redho jerlah kan kan, minggu depan bru balik insyallah. walau apa-apa pun hari ini mak abah aku melawat aku, so tak lah demam rindu dieorang, sebab dieorang da datang melawat aku kat sini.

kbai, tu je nak update ! sorry update mcm ayam sikit, hehe.

No comments: