stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Thursday, March 08, 2012

sejenak ku !

assalamualaikum reader and stalker terhormat dan disayangi oleh daku ini. eceeeh ! apa-apa pon aku nak say "hai" kepada warga blogger serta pelawat blogger ku ini, disebabkan aku terlebih busy dan tiada masa nak update blog nie, jadi hari nie aku nak update untuk pelawat-pelawat blog aku nie. 1stly, aku nak cerita awal minggu nie lah kan, eh eh, silap ! ahad lepas, aku jejalan gie kuala lumpur dengan cik hanim, cik fiza dan cik atin. pergi area bukit bintang and time square sahaja, aku dari sabak bernamlah, pergi pagi, balik malam juga lah ! disebabkan jalan jem and krte panas kot. haha, terkejut barangkali aku bawak gie jalan jauh2 nie. hehe.





cerita tak berapa nak banyak sebenarnya. sebab tiada benda nak sahare kot. jadi, aku share gambar jerla ek. walau apa-apa pun ! minggu nie saya mau pulang ke pekan kapar, WINDU MAK ABAH serta KAKAK-KAKAK dirumah, dan tintet-tintet dekat kapar. hehe ! :) kbai.


No comments: