stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Sunday, April 29, 2012

2 dalam 1

assalamualaikum reader,

firstly aku nak cakap, tahniah kepada diri aku, sebab terlebih cerdik sampai semua codes dalam HTML aku pergi clear kan. haha, hebat tak hebat lah ! tapi dengan kerajianan yang ada, aku nak share benda pandai juga. haha, sebab tangan nie nak taip kan. so, kene cari cerita nak taipnya kan tak ye ? huh ! papepon cerita tak berapa nak basi, sebab cerita minggu lepas juga, 

special photo and update blog for my mum ! sebab telah belikan kain in terengganu dan tempah ! thanks bonda. walaupun tukang jahit itu telah membesarkan saiz badan aku. but aku still pakai di hari isnin 23/4. chill jerla. terasa macam pensyarah pun ada juga. haha ! ayam je aku time uh, dak kelas semua terkejut tengok baju aku kemain terang, beza dari hari-hari lain dieorang kata. haha !




diantara gambar yang aku rasa terbaik dalam hp torch aku nie. haha !

cerita kedua adalah, riadah kononnya ! aku dapat jalan-jalan pergi taman layang-layang and taman titiwangsa. serius aku tak pernah jejak. terima kasih someone telah membawa aku pergi tempat sedemikian. terasa terharu, walaupun perjalanan jauh, but chill lah. hehe ! sudi bawak aku jejalan and tenangkan fikiran aku yang serabut nie. terima kasih juga sebab sudi temankan jiwa aku yang celaru macam rojak nie.

aku pergi tempat-tempat nie 26/4, sebab aku cuti kelas time uh. dan die pun da habis kelas. soooo ! jalan-jalan tenangkan fikiranlah dalam cerita lainnya. 



itu sahaja yang mampu update ! kbai.

p/s: rumah sedang baikpulih, arghhh ! cepat siap ok pakcik-pakcik endon, saya nak main guling2 dekat dapo baru. haha (macam budak gedik)

2 comments:

si gadis melayu said...

uish, terangnye baju. hihi

Azila Aini said...

terangkan :) hahaha ! kalah pensyarah kot. hahaha