stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Monday, April 09, 2012

holiday week. lalala ~ :)


assalamualaikum follower
tajuk di atas tipu ok, not holiday week, but now tengah study week, tapi study week aku adalah untuk aku santai, hahhaa. chill beb ! papepon cuti sudah bermula dari hari jumaat lagi sebenarnyee. study aku depan leptop dan on facebook sampai muntah. haha. 

apa-apa pon aktiviti penuh aku adalah 'DUDUK BILIK guling-guling" sambil dengar lagu. itu kalau jadual penuh aku, lagipun aku tengah nak baik, jadi aku kene banyak duduk rumah dan rehat. mak aku kata nanti sihat baru ideal nak bebel tu banyak. haha. *joke* 


aku memang tengah jadi "HANTU UNGU", mana yang ungu aku akan beli. walaubagaimana pon. tapi tengok ungu ye jugalah, aku suka ungu lembut dan ungu yang comel-comel. hehe.

time nie aku nak gie kenduri bersama keluarga aku. kenduri je pon, kat area kampung belah abah aku, kat tanjung karang. ikut mood aku lah nak pakai macam mne. time nie mood ok lagi. so, bedal jerla baju purple. hehe, orang pandang aku peace jerla. hahaha, bajet comel weh. hahaa


bermula mood tak berapa nak stabil. ini lah muke aku ! haish ! terasa nak kaki je, aku tengok sendiri pon nak berkaki-kaki aku kasi weh. haha, nasib baik dalam gambar nie aku. haha, 

dengan hilangkan bosan, aku update bodoh-bodoh, sorry follower. sebab tak ada benda best nak share, disebabkan aku pon makin busy, busy la sesangat. haha. pape pon nie gambar aku selamat tiga hari aku tak update ok. agagga. kbai.

No comments: