stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Wednesday, April 18, 2012

i ♥ smile

assalamualaikum reader !

Hi You All, hope semua dalam keadaan sehat dan SMILE :) terima kasih sudi datang ke blog aku yang tak seberapa nak meriah and santek nie, cuma banyak cerita tentang diri aku dari kebaikan, hekhek ! apa-apa pun, tengah malam nie aku merasakan nak update pepanjang sampai aku lenguh tangan, huh ! serius dah lama tak merepek panjang-panjang dalam blog sendiri nie, dengan pembuka cerita sepanjang aku di semester 4, iaitu semester terakhir untuk sijil.


bismillah dimulakan dengan cerita seterusnya, gambar diatas bermotif "I SMILE", bermula dengan senyuman yang sering tersenyum sampai setahapnya muke kaku tak boleh senyum sebab da penat senyum tapi orang-orang buat tak tahu je, "macam orang gile" hehe ! kekadang terasa sedemikian jugalah. tapi im smile for ever. insyallah. sakit mana pon hati kita, mesti senyum, itu mengelakkan kita akan terus tersenyum walau masalah itu sebesar mana.

sepanjang saya di kolej aku nie, bermaksud semester 4, sudah menjadi senior ! hekhek, tapi semua taraf sama. janji saling hormat menghormati baru orang lain boleh hormat kite dengan baik. tak percaya, cube buat jahat kat orang, kompem 100% korang akan kene labih dasyat tau. syukur alhamdulillah setakat ini tiada apa-apa yang plek, cume masalah kecil-kecil sahaja. selagi mampu selesai, kita selesaikan secara baik.

sudah merasakan semester 4 adalah saat-saat memeras otak ! walaubagaimana pon semua berjalan dengan lancar, dan banyak mengeluarkan isi-isi dalam otak...bukan aku seorang ok, tetapi semua rakan-rakan semester 4 lain. good luck for u 'oll. assalamualaikum. byee.

2 comments:

si gadis melayu said...

gudluck untuk semester 4. :)

Azila Aini said...

thnks dear :)