stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Thursday, April 12, 2012

kraf malaysia @ jusco bukit raja

assalamualaikum


hai reader ! hari ini pergi satu pameran jualan "kain sutera" dekat jusco bukit raja, aku serta mak and kak ngah aku pergi situ, aku sahaja bawak diaorang datang sini sebab mak aku suka beli kain sutera and batik-batik nie. sebab itu aku ajak dieorang datang sini, lagipun aku tengah cuti kan, jadi time nie la aku boleh bawak dieorang jejalan, event KRAF MALAYSIA nie start 3april hingga 15april,

tiada benda nak share sangat, tapi aku dapat sepasang baju kurung moden bercorak sutera kot nie. warna purple lagi tu, "TERIMA KASIH MAK" hehe :) terharu sebab mak pilih warna purple. agaga ! baju tu tak ada batu dan mak aku letakkan manik bling-bling gituu. hehe


2 comments:

Asrina Diyanah said...

| maigadd , ue look so cute && sweet :)

Azila Aini said...

thnks asrina :)