stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Thursday, May 10, 2012

cuti bermula (_-")


assalamualaikum reader !
cerita si tecik sudah bermula, haha ! tecik tak tecik lah kan, tapi hakikat-nya sudah berusia. hehe ! just nampak macam tingkatan 3. orang-orang keliling cakap lah kan. bukan nak bajet tapi hakikatnya saya memang tecik dan kurus, kurang keisian sebenarnyee. 

apa yang perlu aku menaip dan share untuk blog aku nie adalah, entry post aku pun dah SURE cuti dan cuti kan ? hehe, walaupun dah nak habis semester, masih ada cuti untuk aku, sweet sangat kolej komuniti sabak bernam nie, hehe ! cuti nie bukan main-main kot. cuti untuk STUDY ok, wahai cik zila. STUDY hadap buku bukan muka buku ok. grrr ! semestinya muka buku diutamakannya. lalala, cuti sebelum FINAL EXAM selama 2minggu insyallah kalau tiada papehal di kolej. disebabkan banyak event sebelom final yang aku dengar-dengar la. ok abaikan. hihi, papepun cuti aku adalah habiskan masa dan waktu dan hari di dalam bilik serta rumah, dan tengok pakcik indon buat rumah. haha !

nak share cerita semalam lah, semalam 9MEI2012 adalah hari "FOOD DAY" spacial for student SPK di kolej komuniti sabak bernam, dalam event tersebut telah menjalani satu pamaren untuk semua kos yang ada di kolej komuniti sabak bernam, iaitu SKS,STE,SPK,SPS&SFP. dengan pameran kecil-kecilan ini, aku dan 3orang rakan for unit SKS telah menjaga semua peralatan dan mempamerkan semua peralatan yang kos SKS laksanakannya di kolej kami. dengan kerajinan aku dan rakan-rakan aku. jadi duduk dan terangkanlah kat pengunjung-pengunjung yang sudi lihat pameran mini SKS kami.

dalam pada itu juga, klinik kerajaan sabak bernam telah menghadiri event FOOD DAY juga, membuat check free untuk pengunjung terawal datang ke check free itu. dan aku sempat check semua yang tersedia, syukur alhamdulillah aku dalam keadaan NORMAL lagi. berat badan aku pun sudah naik 40kg, alhamdulillah. susah jugak aku nak naikkan berat badan nie, tahu-tahu naik sekian lama tak timbang. hehe. tapi tu pun doc suh naikkan lagi 50kg, YA AMPUNNN, tergelak aku dengar. nak naik 40kg pon susah. adoooi. plek-plek doc nie. tengok ler badan aku nie, dalah tecik. haha !



itu sahaja yang sempat aku share untuk follower, terima kasih.
assalamualaikum.

2 comments:

si gadis melayu said...

bestnya ade food day. leh timbang berat badan. ufufufu event yg bagus.

Azila Aini said...

yup ! memang terbaik dari ladang la event nie 3 in 1 :) hehe