stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Wednesday, May 30, 2012

event bersama rakan sekelas SKS4A !

assalamualaikum,
hari ini aku nak cerita pasal "event malam bersama rakan sekelas "SKS4A/KKSB" yang telah buat pada 29MEI2012(selasa). perancangan last minit yang telah di buat oleh "CIK ZATIE" thanks sebab buat perancangan lastminit dan dapat berkumpul untuk terakhir kali bersama.

walaupun event ini cuma ringkas dan tidak sehebat event korang buat ! tapi event kecil ini pun telah membuat kami rasa seronok dan gembira sebab dapat kumpul satu kelas, walaupun tidak semua ada dari 26orang, just ada 18orang sahaja. tapi bersyukur dan terima kasih yang hadir. yang tidak dapat hadir dieorang ada hal lain dan dieorang pun sedih sebab tak dapat join, but dieorang happy sebab semua happy bila dapat berkumpul. 

event mini ini bermula pada pukul 8.00pm hingga 1.30am ! hebat tak ? dan esoknya amali. haha ! nasib baik amali. kalau teori memang semua tumbang dah atas meja. haha ! nasib baik siang aku da tidur dengan cukupnya dan malam tak boleh aku tido. adoooi ! aktiviti pertama adalah berkumpul anak-anak, hihi ! dan kemudian cukup anak-anak terus ke restoran terapung, sungai besar untuk dinner bersama. makan besar jugak kelas kami semua nie. terbaik lah ! lepas itu ada aktiviti cabutan bertuah ! *hadiah semua sama just warne lain* hehe, so kira  cabutan bertuah lah ek ? haha ! selepas tu next event adalah karaoke, luahkan suara-suara sedap kelas kami, hehe !

selesai event ! balik semua ke pondok masing-masing ! dan ready untuk amali 30MEI pulak. hehe ! itu sahaja yang sempat aku share ! terima kasih, KBAI.



4 comments:

si gadis melayu said...

seronoknya keluar ramai ramai kan.

Muhammad Faris said...

aku tengok macam ade sesuatu la kat belakang din tu !!!!! macam ade rambut2 putih2 !!!!

Azila Aini said...

sigadis : semester terakhir kan. so ade la makan reramai :)

Azila Aini said...

faris; eh ko nie ! jangan nak merepek ek. tu kan pelepah kelapa. ish ish