stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Thursday, May 17, 2012

setia city mall :)

assalamualaikum reader :)


hai you all, terasa tak sabar nak update blog harinie, nak promote "SETIA CITY MALL" new mall bagi area setia alam. gambaran luaran seperti gambar diatas okey. hari ini aku pergi serbu mall tersebut. peh ! memang tahu je tarikh open mall nie, 17MEI2012 terus kasi tahu mak. haha !

open day di setia city mall memang dapat sambutan terbaik. pakson banyak promosi hebat. pelanggan terawal datang ke pakson akan dapat cabutan bertuah, syukur alhamdulillah, aku salah seorang yang telah mendapat no cabutan bertuah itu. bertuah tu tak tahu la kan, tapi aku dapat la. pukul 10am aku bru serbu mall, tapi sampai je, YA ALLAH, park sampai luar-luar dah weh, ramai gila. dieorang tu tidur situ ke apa. haha ! aku dapat no 148. haha. see ? terasa bertuah kot. ahaks,

harinie semua bertuah kot, park atas pon free hari ini. bahagia rasa, sampai mak aku cakap, tak payah balik pon tak apa. haha, ape la mak nie ! pape pon lama juga aku bertapak kat situ. 3kali aku round bersama mak and kak ngah aku. walaupun banyak kedai belom bukak tapi sambutan untuk semua kedai, the best. lagipon hari nie hari pekerja. tunggu sabtu ahad, mungkin lagi top top boom. haha !

papepon, sempat aku borong half pakson. haha ! beli beg and blah-blah. terima kasih mak sudi belanja anak mu beg, beg da seguni dah rasanya, haha !






diantara gambar yang sempat aku amek. lagi-lagi pergi la "SETIA CITY MALL" okey. mari reramai datang ke NEW MALL di setia alam. yang di area meru, kapar and klang. apa tunggu lagi. mari serbu mall city. 

paling aku suka dekat setia city mall ini, sebab luar mall ade tasik and taman. serious aku suka ! i love permandangan city mall. ape tunggu lagi, jom jom ! :)